Jäseneksi

Kerhomme on varsin avarakatseinen ja kaikki ikään, sukupuoleen, kokemukseen tai motorismisuuntaukseen katsomatta ovat tervetulleita. Haluamme kuitenkin säilyttää kerhon itsemme näköisenä ja siksi pyydämme Sinusta paljon tietoja ja varaamme oikeuden yksipuolisesti hyväksyjä jäsenemme.

Liittyäksesi Cubic Clubin jäseneksi täytä alla oleva kaavake huolellisesti. Samalla kaavakkeella nykyiset jäsenet voivat myös ilmoittaa muutoksista tietoihinsa, mutta helpoiten se käy ottamalla yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan (kts.
Info).

Kerhon hallitus käsittelee hakemuksen mahdollisimman pian, mikä tarkoittaa joitakin päiviä. Jollei hakija ole "vanha tuttu", ennen hyväksymistä edellytetään esittäytymistä kerhoillassa. Samalla hakijalla on mahdollisuus tutustua onko kerho itselle sopiva. Kaikki kustannukset on eritelty info-sivulla
Info
mutta myös hakemuksen valinnoissa tiedot pitäisi olla jotakuinkin oikein. Tuolta samalta sivulta löytyvät myös yhteystiedot hallituksen jäsenille, mikäli haluat ottaa yhteyttä ennen tai jälkeen hakemuksesi.


Jäsenhakemus