PERUTTU - 9.8.10 CCFSM - Cubic Club Family Summer Day - eli kesäinen perhepäivä

Post date: 6.7.2010 10:42:33

Ajankohta oli ilmeisen huono monille ja siksi tämä tapahtuma virallisessa mielessä on peruttu. Oman perheen kanssa tosin tuonne menemme tuohon aikaan sään niin salliessa, tulkaa toki kenelle sopii.

---------------------------------------------------

Talvisin olemme muutamana vuonna järjestäneet CCFMD - Cubic Club Family Motor Day tapahtuman jossa ulkoillaan moottorikäyttöisten härveleiden säestämänä. Tärkeintä silloinkin on yhdessä olo, ja samaa teemaa toistaen kokeilemme josko saisimme kokoon lämpöisempään vuodenaikaan samankaltaisen tapahtuman.

Tällä kertaa ei kuitenkaan moottorin pärinässä, vaan Kungsbackan kotieläinpihalla (joskin sitä hauskempi mitä useampi pääsee paikalle omalla mopolla). Tähän paikkaan on muutaman euron pääsymaksu, ja paikan päältä voi ostaa pientä murkinaa tai grillata omia makkaroita. Ja vaikka paikka ei ole mikään korkeasaari, lapset varsinkin varmasti viihtyvät hyvin.

Kesä on kiireistä aikaa ja alustavaksi ajankohdaksi valikoitui maanantai-ilta 9.8, eli noin viikko ennen koulujen alkua. Ja koska paikka menee kiinni jo klo 18, niin voisimme saapua paikalle jo klo 15 lähtien. Toki myöhäisempikin ajankohta näyttävälle sisääntulolle sopii hyvin. (Jos ajankohdaksi edeltävä sunnuntai olisi parempi, niin mieluusti siitäkin kuulisin, josko vaikka sen siihen siirtäisikin)

Koska kyseessä on kokeilu, ja koska tuolla mielellään haluavat tietää paljonko porukkaa tulee, alustavat ilmoittautumiset nuppilukuineen tekstarilla PJ:lle olisivat tervetulleita. Ja tietenkin, koska kyseessä on ulkopaikka, jonkinlainen säävaraus täytyy tehdä, eli ei siellä vesisateessa ole yhtä hauskaa kuin poudalla. Jos perutaan, ilmoitus tulee tekstarilla.

-cahtty-