CCFMD 20.3. klo 12- (Hamarin SEO)

Post date: 8.3.2011 15:37:23

Elikkäs Cubic Club Family Motor Day on jälleen täällä! ...jos kelit suosii...

Sama tulkattuna, eli kyseessä on kerhon yhteinen perheulkoilupäivä, jossa olisi tarkoitus saada muutaman moottorikin käyntiin, jos ei muuten niin äänten vuoksi ;-)

Paikkana Hamarin SEO ja jää siinä edustalla, jonne on ilmestynyt pienimuotoinen rata taannoista pappatunturikisaa varten. Siinä sopii pöristelemään pienemmillä mönkkäreillä ja mopoilla hyvin, ja isommillakin auttavasti. Muistakaa kuitenkin että jäällä kun ajellaan, niin maastoliikennelaki määrittelee raja-aidat, joiden sisällä tai ulkona mennään. Joka tapauksessa omaa kalustoa saa ja kannattaa ottaa mukaan. Joskin olisi kiva kuulla etukäteen kuka on mitäkin tuomassa. Viestitä joko kerhon senkkaseriffille tai peejiille.

Itse SEOlta saapi sitten ostaa kohtuulliseen hintaan virvokkeita, tahi ihan syötävääkin. Myös grillattua makkaraa ompi tarjolla perinneulkoilun tapaan.

Ja paikka löytyy helposti kun Tolkkistentieltä kääntyy Lehtihamarin viitan suuntaan ja ajaa niin pitkälle kuin kohtuudella pääsee, ja sitten oikealle ja ajelee niin pitkään että SEO näkyypi. Kartoista kiinnostuneille jotakuinkin tuolla.

Tietysti kelivarauksin, eli jos jää ehtii pehmentyä liikaa tai vettä nousta jäälle liikaa niin vaihtoehto-ohjelmana voisimme mennä laskemaan mäkeä Linnamäen huimiin rinteisiin ilman niitä moottorinpärinöitä.

Kelitilannetta voipi muuten tarkastella livenä tuolta.