CCFMD + KELKKAKUNKKU

Post date: 6.3.2012 7:52:28

Jo perinteeksi muodostunut koko kerhon ja perheiden ulkoilupäivä, eli Cubic Club Family Motor Day, on jälleen käsillä. Tarkoitus on siis viettää päivää ulkona ja jos mahdollista saada vähän moottorinpärinää matkaan mukaan. Pitkän etsimisen jälkeen löysimme ajokelpoisen radan Tolkkisten altaalta. Tällä hetkellä jäälle on aurattu ajoura ja pinta on melkein luistelukelpoinen, eli kaikissa mukaan tulevissa ajokeissa on syytä olla nastat alla.

Paikka on muutoin hyvä, mutta autoja ei saa kovin lähelle. Tämä kartta näyttää pisteen A, josta jäälle pääsee kalustolla (eli tuonne voi käydä tuomassa kärryllä tai pakulla), mutta muutoin autoille löytyy tilaa vaikka B tai C merkityistä paikoista.

Vierestä löytyy pikkurinne meren puolelle, joka varmasti kelpaa ainakin perheen pienimmille pulkkamäeksi. Ja paikalle viritellään nuotio tai tuodaan kaasugrilli, eli makkaraa ainakin tarjolla.

Keli on vielä arvoitus ja viikonlopuksi on luvassa plussaa. Jos se pehmentää jään liiaksi, varasuunnitelma on Linnamäen valloitus muovipussien, liukureiden ja pulkkien avulla. Muutoksesta suunnitelmaan tiedotetaan tekstarilla.

Ja hyvä on aloitella siinä puolenpäivän aikoihin.

Lisää tietoja Malin B

KELKKAKUNKKU

Messilässä järjestetään 10.3. Lauantaina monipuolinen moottorikelkka kilpailu tapahtuma. Katsokaa lisää www.kelkkakunkku.fi Koska meidän oma CCFMD radan löytyminen meni epävarmaksi, siirsimme sitä siis Sunnuntaille, jotta halukkaat pääsevät tätä suksien päällä kulkevaa riehaa katsomaan. Ilmoitelkaa itsestänne jos olette lähdössä tai tarvitsette kyytiä, yritetään yhdistellä kulkuneuvoja.