CCFMD 24.2

Post date: 9.2.2013 16:45:13

Jo perinteeksi muodostunut koko kerhon ja perheiden ulkoilupäivä, eli Cubic Club Family Motor Day, on jälleen käsillä. Tällä kertaa hiihtolomaviikon päätteeksi, eli 24.2. sunnuntaina. Ja varmaan siinä puolen päivän aikoihin aloitellaan.

Tarkoitus on siis viettää yhteistä päivää ulkona ja jos mahdollista saada vähän moottorinpärinää matkaan mukaan. Omia pelejä tarkoitus roudailla paikalle ja oman valintasi mukaan muutkin niitä saattavat hieman testata. Muutamia päristimiä on jo varmistettu mukaan, mutta erityisesti junnuille sopivat mönkkärit ovat perin tervetulleita. Pärinän lisäksi grillaillaan makkaraa ja tyhjennetään termarit kahveista.

Paikaksi on muotoutumassa Hamarin SEO:n edustalla oleva jää. Siinä ajetaan edellisenä päivänä pappatuntureilla kisat ja tuota kisaa varten on tehty rata. Rata on kyllä varsin pieni ja syherö eikä sovi kovemmille vauhdeille, mutta voihan sitä käydä vähän avaamassa enemmän tuolla radan ulkopuolella. Paikka on sikäli hyvä että SEOlta löytyy kaikki palvelut ja pihassa on varsin hyvin parkkitilaa.

Jos kuitenkin tulee tässä viikon sisällä ongelmia, esim. vesi nousee pahasti jäälle, niin sitten pitänee keksi jotain muuta, mutta viimeistään lauantaina ilmoitellaan jos ei onnaa tai paikka vaihtuu.