Kutsu yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen 21.11.2011

Post date: 8.11.2011 7:14:07

Kerhollemme on tarjottu mahdollisuuttaa laajentaa tilojamme kerhohallin toisen päädyn osalta. Hallitus, eilisessä (7.11.) kokoukseen, totesi asian olevan kuitenkin niin tärkeän yhdistyksen toiminnan kannalta, että päätettiin järjestää ylimääräinen yhdistyksen kokous.

Tärkein motiivi kerholla tilan laajentamiseen on mahdollisuus ottaa lisää pyöriä säilyttäviä jäseniä. Tällä hetkellä tilojemme suhteen olemme aivan maksimi rajalla, eikä jäsenhankintaa siten ole hetkeen voitu tehdä aktiivisesti. Koska lisätila on yhtä iso kuin nykyinenkin, voidaan samassa yhteydessä kerholaisille tarjota muutamia muitakin lisäpalveluita. Näitä ovat kohtuuhintainen pitkäaikainen säilytystila ja samoin kohtuuhintainen tee-itse-halli tyyppinen autoillekin sopiva puolilämmin korjaustila.

Suhteellisen suuren lisäkustannuksen rahoitus on hallituksen toimesta valmisteltu siten että alustavan arvion mukaan uuden tilan vuokraaminen ei tule nostamaan jäsenistölle kohdistuvia kustannuksia. Joskin tätä auttaa jos saamme tilaan jonkin verran (=mahdollisimman paljon tietysti), ainakin ensimmäiseksi talveksi, kerhon ulkopuolisiakin moottoripyörien säilyttäjiä. Alustavasti on kaavailtu että kerhon ulkopuolinen säilyttäjä voisi saada kausi paikan 150eur/kausi (mutta se ei sisällä avainta tilaan, eikä pääsyä kuin kerhoiltojen yhteydessä). Jos teillä on lähipiirissänne paikkaa etsiviä tuttavia, näitä paikkoja voi jo alustavasti tarjota. Tietysti sillä varauksella että ylimääräinen yhdistyksen kokous hyväksyy laajennuksen.