MP-11 yhteismatka

Post date: 5.1.2011 17:13:30

Myös tänä vuonna kerho järjestää yhteisen retken messuille. Alustava aikataulu siten että bussi starttaa lauantaiaamuna 5.2.11 klo 9 Porvoon linja-autoasemalta. Ja paluumatka alkaa messujen sulkeutuessa klo 18. Bussi palaa Porvoon linja-autoasemalle ja jatkot siinä vieressä Amarillossa perinteitä noudattaen.

Jotta sekä bussimatka, että Amarillon pyötävaraus saataisiin edes jotakuinkin sujuvasti hoidettua, tarvitaan ilmoittautumisia tekstarilla (vastaa viestiin jonka sait). Ja mukaanhan voitte houkutella myös kerhon ulkopuolisia, mutta huolehtikaa että myös heistä päätyy jonkinlainen ilmoitus pj:lle. Viimeistään 1.2.11.

Kustannus on käytännössä omakustannushintainen (bussivuokra, kuskille lippu sisään ja murkinakorvaus), mutta lähtijöiden määrästä riippuen jäänee hyvinkin menopaluun osalta kympin korville. Varaa menomatkalle käteistä (myös vähän pienempää kun vaihtokassa voi olla vähän ohuenlainen). Pelkästään paluumatkaajat ottakaa yhteyttä pj.

Bussi matkalaiset pääsevät hyödyntämään ryhmäalennuksen, eli haetaan ryhmälippu ennen kuin polkaistaan sisään. Ryhmälipulla sisäänpääsy 9€, varaa myös toi raha bussiin.