PORVOON AJOT SU 9.6. - TURVAPYÖRIÄ TARVITAAN

Post date: 22.5.2013 8:54:22

Jälleen tänä vuonna Akilles on pyytänyt meiltä apua Porvoon Ajot maantiepyöräkilpailun turvaamikseksi. Moni meistä onkin osallistunut vuosien varrella tähän toimintaan ja hitaasta tempostaan huolimatta se on perin mielenkiintoinen tehtävä. Tänä vuonna toimimme ns omillamme eli ainoana ryhmänä. Tarve on siksi noin 8 pyörälle, pari yli ei kyllä haittaisi yhtään.

Tapahtuma meidän osaltamme alkaa jo ennen 9 ja jatkuu iltapäivälle kolmen tienoille. (klo 9 alkaa yhden tai kahden kierroksen hitaat sarjat ja klo 10 jälkeen kilpaluokat).

Ilmoittautumiset PJ:lle (tekstariakin pukkaa piakkoin). Mahdollisuus osallistua myös rajatumman ajan jos aikataulu muutoin estäisi.

Järjestelyissä on jotain muutoksia viime vuotiseen, eli muutoin kierretään perinteistä Kerkkoon lenkkiä http://www.gmap-pedometer.com/?r=3787255, mutta nuo kiireisimmät kilpaluokat päättävät kisansa 5 lyhyemmän kierroksen http://www.gmap-pedometer.com/?r=5921765 loppukiriin. Toi lyhyempi reitti kulkee Lakkapolkua pitkin ja on varmaan sikäli hyvä koska loppukiiruhtamisessa ryhmät silpoutuvat pienemmiksi ja toi pikkulenkki pystyttäneen paremmin miehittämään risteysvahdeilla.

Aikataulua http://www.spusaitti.com/kilpailut/2013/25.htm