Siivoustalkoot ma 7.6. - Kiitos osallistujille

Post date: 2.6.2010 7:37:04

Nyt on jälleen se aika vuodesta kun suurin osa mopoista on tallilta lähtenyt, eli on aika siivota talven sotkut. Muutamia erityiskohteita on sovittu etukäteen mitä tullaan tekemään.

- ulkotilan mahdollisimman tehokas raivaus, renkaat, metallit, puurojut, kaikki pois

- ehkä jopa grillikatoksen loppuun saattaminen

- pesunurkkauksen järjesteleminen (voi vaatia jatkojalostusta talkoiden jälkeen)

- kyökki, ja erityisesti kaikki epämääräinen tavara jääkaapista pois, mutta muutoinkin tietysti siivousta

- saunalle voisi kerrankin antaa kunnon pesun

- ja ylimääräistä rojua jälleen pois mahdollisimman paljon, koskee niin renkaita siellä tason alla kuin muutakin nimeämätöntä rompetta

Tarvitaan muutamia peräkärryjä paikalla jotta saadaan rojut vietyä pois.

Ja kuten tekstari-ilmoituksessa mainittiin, merkitsemätön tavara voidaan tulkita kerhon omaisuudeksi ja tarvittaessa hävittää, eli poista tiloihin kuulumaton rompe, merkitse se selkeästi, tai tule pitämään puolesi paikan päälle. Jos olet estynyt mihinkään näistä voit ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin ja yrittää saada heitä toimimaan puolestasi tässä. Tämä koskee myös renkaita joita on lukematon määrä "olohuoneen" alla.

--update 10.6.10

Tuon keltaisen pohjan omaavan tekstin mukaisesti paljon tavaraa lähti pois. Niin ulkoa kuin sisältäkin. Renkaita pari kärryllistä, joskin toinen kärryllinen odottaa vielä tallin pihassa pois vientiä, ja se ensimmäinenkin pj:n pihassa sitä että joku rengasliike olisi auki jonne ne kävisi kippaamassa.