Sivuston uutisia; paperiuutiset + virhe kalenterissa + tilastoa

Post date: 4.12.2010 8:31:34

Sivustolle on lisätty osio jossa skannattuja lehtileikkeitä vuosien varralta liittyen kerhon toimintaan. Löytyy tuon Uutisarkisto välilehden alta. Pohjaksi kerätty tallilla olleet lehtileikkeet, mutta jos kenelläkään jäänyt talteen jotain muita leikkeitä, ne mielellään otetaan vastaan. Joko ihan paperisina tai jopa skannattuina.

Kalenteri ehti olla viikon verran rikki, kun google päätti tehdä jotain muutoksia ja eivät ole sitä vieläkään korjanneet. Nyt tuo toimii taasen pienen kikkailun avustuksella. Eli vika ei ole silmissäsi jos kalenteri näytti jotenkin oudolta, tapahtumat todellakin näkyivät väärässä paikassa.

Sivustolla on myös pyörinyt käyttölaskuri noin kuukauden verran, jotta paremmin näkisi mitä luetaan ja mitä ei. Se kertoo että sivuilla käy keskimäärin 13 eri kävijää päivässä, joka ei ole paljon, mutta kuitenkin kohtalaisesti ottaen huomioon sivuston melko staattisen sisällön. Jos mieleesi tulee jotain aiheita/sisältöä jota kaipaat tänne, niin laita vinkkiä hallituksen jäsenille.