Tallilla remonttia

Post date: 1.8.2012 6:58:05

Kerhotallillamme on aloitettu remontointia. Keittiössä on ehkä jo pitkäänkin muhinut vesivahinko ja lattiat on siksi avattu ja ovat nyt kuivumassa ja odottamassa uutta pintaa. Ja keittiö ei ole siksi siis käytössä ja tavaroita on hajasijoiteltu muualla.

Samassa yhteydessä vanha hallipuoli ehostetaan pintojen osalta elikkäs seinä-, katto- ja lattiapinnat maalataan. Tämän vuoksi kaikki kalusto siirretään uudelle puolelle turvaan ja lattiamaalauksen yhteydessä tulee muutaman päivän käyttöesteitä. Myös pesuri siirtyy uudelle puolelle varsin pian, jotta lattiapinta ehtisi kuivua ennen maalausta. Tämä tehdään nyt lähinnä siksi koska tallissa on mahdollisimman vähän pyöriä.

Näihin töihin kaivataan kerholaisten apuja talkoiden muodossa. Jos työkalut vähänkin pysyvät käsissä niin olette tervetulleet mukaan tekemään ettei hommat jäisi harvojen vastuulle. Näistä ilmoitetellaan sitten sitä mukaa kun ajankohdat varmistuvat. Alustavasti 10-12.8 viikonloppuna on tarkoitus tehdä ainakin noita maalaushommia.