Vuosikokouksen antia

Post date: 5.3.2014 6:05:43

Hieman viiveellä tämä raportti, mutta parempi kait myöhäänkin kuin ei ollenkaan. Vuosikokous valitsi uudeksi vanhaksi pj:ksi entisen eli Santtu Päivärinnan. Rahastonhoijaksi valittiin Katja Kiviniemi ja muut varsinaiset hallituksen jäsenet ovat Mikko Ojaniemi, sekä Jani Kalatie. Varajäseniksi valittiin Malin Björkman, Thomas Siren sekä Jari Hietala. Järjestäytymiskokouskin on pidetty ja siinä päätetyt roolitukset kirjataan tuonne info osaa lähiaikoina.

Vaikka muutoin viime vuosi toiminnan osalta hyväksyttiin eikä tulevasta suunnitelmastakaan vastaväitteitä esitetty, kokouksessa esitettiin ja hyväksyttiin pieni korotus tallia käyttävien maksuihin. Eli käyttöoikeus- sekä pyöräkohtainen säilytysmaksu nousivat molemmat kympillä. Näin etenkin siksi että jo pelkkä sähköveron nousu on nostanut tallin käyttömenoja selvästi.

Kokouksen jälkeen järjestäytymiskokouksessa tehtiin erikseen päätös tallin turvallisuustason ja valvonnan nostamisesta ja tästä avaimen haltijoille eri kanavaa pitkin tietoa lähetetään. Samassa yhteydessä päätettiin maksukanava tilaus päättää, sillä sen kustannus on jälleen noussut jopa sen verran suureksi että se kattaa kokonaisuudessaan nämä turvavarustelut.