Jäseneksi ?

Kerhomme on varsin avarakatseinen ja kaikki ikään, sukupuoleen, kokemukseen tai motorismisuuntaukseen katsomatta ovat tervetulleita. Haluamme kuitenkin säilyttää kerhon itsemme näköisenä ja siksi pyydämme Sinusta perustietoja.

Liittyäksesi Cubic Clubin jäseneksi täytä alla oleva kaavake huolellisesti. Samalla kaavakkeella nykyiset jäsenet voivat myös ilmoittaa muutoksista tietoihinsa, mutta helpoiten se käy ottamalla yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan (kts. Tietoa kerhosta).

Kerhon hallitus käsittelee hakemuksen mahdollisimman pian, mikä tarkoittaa joitakin päiviä. Jollei hakija ole "vanha tuttu", ennen hyväksymistä edellytetään esittäytymistä maanantain kerhoillassa. Samalla hakijalla on mahdollisuus tutustua onko kerho itselle sopiva. Kaikki kustannukset on eritelty info-sivulla Tietoa kerhosta mutta myös hakemuksen valinnoissa tiedot pitäisi olla jotakuinkin oikein. Tuolta samalta info-sivulta löytyvät myös yhteystiedot hallituksen jäsenille, mikäli haluat ottaa yhteyttä ennen tai jälkeen hakemuksesi.

Jäsenyys ei ole sitova ja on voimassa vain vuoden kerrallaan maksukauden mukaan (keväästä kevääseen) ja voit erota kerhosta milloin vain ilmoittamalla siitä hallituksen jäsenelle tai myös tällä lomakkeella.